Клиенти

Мултихем креира повеќе од 10 години во областа на Приватни Марки за реномирани компании од Европа, локални дистрибутерски компании и ланци на маркети. Наши клиенти се ланци на маркети и големи дистрибутерски компании кои опслушуваат независни пазари и веледрогерии во Балканскиот регион. Преговараме со нови дистрибутери бидејќи гледаме голем потенцијал за извоз во Европските земји во блиска иднина.

Референтна листа
  • ИЛИРИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛ, Словенија (врши продажба на територијата на цела екс Југославија)
  • ТИНЕКС МТ, Македонија (врши продажба на територијата на цела Македонија)
  • САВАОТ ГРЕИС, Македонија (дистрибутерска фирма со сопствен бренд врши продажба на територијата на цела Македонија)
  • АЛЕКСПРОМ, Македонија (дистрибутерска фирма која има сопствен Бренд и врши дитрибуција на своите производи низ цела Македонија)
  • ДЕПАЛ, Грција (компанија која имаше сопствено производство, но поради високи трошоц и нисок квалитет, целото производство под нивен Бренд го префрли во МУЛТИХЕМ)
  • ХЕДИС, Македонија (целиот асортиман се продаваше на целата територија на Македонија, повеќе не се произведува)
  • МАЈ МАРКЕТ, Македонија (маркети )
  • ВГС, Франција (дистрибутерска фирма)
  • ОЛГЕРДИН, Исланд (дистибутерска фирма)
  • ГРАДИЕНТ, Русија (дистрибутерска фирма)