Kontakt

Adresë
Rr. Goce Dellcev, pn
2400 Strumicë, Maqedoni
phone: +389 34 325 204
fax: +389 34 325 204
email:info@multihem.com

Drejtor ekzekutiv
Миле Милановиќ
моб +38975414478 email:manager@multihem.com

Komerc
Тања Илиевска
моб. +38978433531
email:tanja@multihem.com

Financa dhe kontabilitet
Elisaveta Doneva
mobile: + 389 75 303 726
email:elisaveta.doneva@multihem.com

Marketing
Дајана Милановиќ
моб +38975482744
email:dajana@multihem.com

Contact form

Message

Faleminderit për komentet tuaja.
Dërgo një tjetër postë.