• Post
   The Macedonian pavilion at PLMA 2015

   MULTIHEM DOOEL will attend this year’s Private Label Manufacturers Association (PLMA) Trade Fair in Amsterdam as part of the first organized Macedonian pavilion at the fair.

   види повеќе
  • Post
   Процес

   Нудиме повеќе варијанти за еден производ, како и дизајн на амбалажа и етикета креирани од искусен и квалитетен дизајнер кој работи во склоп на МУЛТИХЕМ, од што и ќе зависи крајната цена...

   види повеќе
  • Post
   Производи

   Модерната технологија, миксери и кретаивната работа ни даваат можност за креирање на широк асортиман на производи.

   види повеќе