• Post
   The Macedonian pavilion at PLMA 2015

   MULTIHEM DOOEL will attend this year’s Private Label Manufacturers Association (PLMA) Trade Fair in Amsterdam as part of the first organized Macedonian pavilion at the fair.

   shiko më shumë
  • Post
   Procesi

   Multihem është në dispozicion të klientëve të saj dhe merr pjesë në përgatitjen e produkteve. Ofrojmë disa variante për një produkt, si dhe dizajn të ambalazhit dhe etiketës të krijuar nga dizenjues cilësor dhe me përvojë i cili punon brenda MULTIHEM-it, nga i cili dhe do të varet çmimi përfundimtar, që do të thotë se partneri mund të zgjedhë cilësinë sipas target grupit të konsumatorëve dhe rrjedhimisht të marrë pjesë në formimin e çmimit.

   shiko më shumë
  • Post
   Produktet

   Teknologjia moderne, mikserat dhe puna krijuese na japin mundësi të krijojmë një gamë të gjerë të produkteve.

   shiko më shumë