>
Производи за чистење
 • Product for cleaning glass surfaces Brand Name "BLIC"
  This product is designed for cleaning glass surfaces. It can be manufactured in different packaging going from 0.5 l, 0.75 l and 1 l. The product can be closed with spray trigger or plastic cap and also manufactured in different color and fragrances. The glass cleaner product is made from alcohol which helps the degrading process of grease surfaces. This product is our number one selling product.

 • Product for cleaning glass surfaces Brand Name "BLIC"
  This product is designed for cleaning glass surfaces. It can be manufactured in different packaging going from 0.5 l, 0.75 l and 1 l. The product can be closed with spray trigger or plastic cap and also manufactured in different color and fragrances. The glass cleaner product is made from alcohol which helps the degrading process of grease surfaces. This product is our number one selling product.

 • Product for cleaning glass surfaces Brand Name "BLIC"
  This product is designed for cleaning glass surfaces. It can be manufactured in different packaging going from 0.5 l, 0.75 l and 1 l. The product can be closed with spray trigger or plastic cap and also manufactured in different color and fragrances. The glass cleaner product is made from alcohol which helps the degrading process of grease surfaces. This product is our number one selling product.

 • Product for cleaning glass surfaces Brand Name "BLIC"
  This product is designed for cleaning glass surfaces. It can be manufactured in different packaging going from 0.5 l, 0.75 l and 1 l. The product can be closed with spray trigger or plastic cap and also manufactured in different color and fragrances. The glass cleaner product is made from alcohol which helps the degrading process of grease surfaces. This product is our number one selling product.

 • Product for cleaning glass surfaces Brand Name "BLIC"
  This product is designed for cleaning glass surfaces. It can be manufactured in different packaging going from 0.5 l, 0.75 l and 1 l. The product can be closed with spray trigger or plastic cap and also manufactured in different color and fragrances. The glass cleaner product is made from alcohol which helps the degrading process of grease surfaces. This product is our number one selling product.

 • Средство за чистење на стаклени површини, бренд "Екстра Тинекс"

 • Средство за стакло со пумпа, плаво, бренд "Екстра Тинекс"
  Кирил Иванов (технички директор). Уште од почетокот, компанијата е целосно специјализирана за производство на течне детергенти за чистење како Приватни Марки (Привате Лабел) на (досега) 5 клиенти, сите базирани во поранешниот Југословенски регион. Клиентите се ланци на супермаркети и дистрибутерски компании.

 • Средство за стакло со пумпа, жолто, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,75л, со пумпа, боја жолта и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Средство за стакло со пумпа, зелено, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,75 л, со пумпа, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Средство за стакло плаво, со капаче, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,75 л, со капаче, боја плава и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • средство за стакло зелено, со капаче, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,75 л, со капаче, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Средство за стакло жолто, со капаче, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,75 л , со капаче, боја жолта и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Средство за чистење на стаклени површини, бренд "Чисто"

 • Средство за стакло со пумпа, плаво, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5л, со пумпа, боја плава и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“

 • Средство за стакло со пумпа, розе, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л , со пумпа, боја розе и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“

 • Средство за стакло со пумпа зелено, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л , со пумпа, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“

 • Средство за стакло со капаче плаво, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л, со капаче, боја плава и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“

 • Средство за стакло со капаче розе, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5л, со капаче, боја розе и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“

 • Средство за стакло со капаче боја зелена, бренд „ЧИСТО“
  Овој производ е во пакување од 0,5л, со капаче, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Илирија - „Чисто“.

 • Средство за стакло со пумпа, плаво, бренд „Дајмонд“
  Овој производ е во пакување од 0,5л, со пумпа, боја плава и е произведен како приватен бренд за Алекс Пром - Македонија

 • Средство за стакло со пумпа, плаво, бренд „Блиц“
  Овој производ е во пакување од 0,5л, со пумпа, боја плава и е произведен како приватен бренд за Хедис маркети - Македонија

 • Средства за чистење на кујни и купатила, бренд "Чисто"
  Средството е наменето за чистење на кујни и купатила, елементи во кујна, плочки во кујни и купатила, бањи и санитарии. Успешно ги отстранува маснотиите и нечистотиите и го враќа сјајот на предметите. Се произведува во пакување од 0,75 литри исклучиво со пумпа. Го нудиме како 3 различни квалитети: висок, среден и задоволителен.

 • Средство за чистење на купатило, сино, бренд "Чисто"

 • Средство за чистење на кујни, зелено, бренд "Чисто"

 • Аброзивно средство, бренд "Чисто"
  Оваа средство е наменето за миење на замастени и загорени садови каде обичните средства не помагаат. Ова е топ производ и е одличен за чистење на санитарни површини бидејќи успешно го отстранува бигорот, а при тоа не ги гребе површините. Може да се произведува со различни бои и мириси во пакување од 500 ml што всушност има тежина од 750 гр.

 • Аброзивно средство, сино, бренд "Чисто"

 • Аброзивно средство, зелено, бренд "Чисто"

 • Аброзивно средство, бренд "Блиц"
  Оваа средство е наменето за миење на замастени и загорени садови каде обичните средства не помагаат. Ова е топ производ и е одличен за чистење на санитарни површини бидејќи успешно го отстранува бигорот, а при тоа не ги гребе површините. Може да се произведува со различни бои и мириси во пакување од 500 ml што всушност има тежина од 750 гр.

 • Аброзивно средство, сино, бренд "Блиц"

 • Аброзивно средство, зелено, бренд "Блиц"

 • Аброзивно средство, бренд "Екстра Тинекс"
  Оваа средство е наменето за миење на замастени и загорени садови каде обичните средства не помагаат. Ова е топ производ и е одличен за чистење на санитарни површини бидејќи успешно го отстранува бигорот, а при тоа не ги гребе површините. Може да се произведува со различни бои и мириси во пакување од 500 ml што всушност има тежина од 750 гр.

 • Аброзивно средство, зелено, бренд "Екстра Тинекс"
  Овој производ е во пакување од 500 мл, висок квалитет, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети – „Екстра Тинекс“

 • Абразивно средство, сино, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 500 мл, висок квалитет, боја плава и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети – „Екстра Тинекс„

Производи за чистење Средството за стакло е наменето за чистење на стаклени површини. Може да се произведува во различни пакувања од 0.5 литри, 0.75 литри и 1 литар. Пакувањето може да биде со пумпа или со капаче. Исто така овој производ може да се произведува во повеќе различни бои и мириси. Средството е направено од алкохол кое помага во разложувањето на замастените површини. Оваа средство е нашиот најпродаван производ. назад во производи