Детергенти
 • Детергенти за садови, бренд, "Екстра Тинекс"

 • Детергент за садови портокалово, висок квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5л / 1л, со висок квалитет, боја портокалова и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови зелено, со висок квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со висок квалитет, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови жолто, висок квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со висок квалитет, боја жолта и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови балзам со висок квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со висок квалитет + балзам; боја млечно бела и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови портокалово, со среден квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со среден квалитет, боја портокалова и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови жолто, со среден квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со среден квалитет, боја жолта и е произведен како приватен бренд Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови зелено, среден квалитет, бренд „Екстра Тинекс“
  Овој производ е во пакување од 0,5 л / 1л, со среден квалитет, боја зелена и е произведен како приватен бренд за Тинекс маркети - „Екстра Тинекс“

 • Детергент за садови ДОМЕО - економичен производ
  Овој производ е во пакување од 0,5 л, економичен производ и ниска цена, боја жолта и зелена.

 • Детергенти за садови, бренд, "Чисто"

 • Детергент за садови зелено, висок квалитет, бренд „Чисто“
  Овој производ е во пакување од 1л, со висок квалитет, боја зелена и е произведен како приватен бренд "Чисто" - „Илирија Ведрог“

 • Детергент за садови жолто, висок квалитет, бренд „Чисто“
  Овој производ е во пакување од 1л, со висок квалитет, боја жолта и е произведен како приватен бренд "Чисто" - „Илирија Ведрог“

 • Детергент за садови портокалово, висок квалитет, бренд „Чисто“
  Овој производ е во пакување од 1л, со висок квалитет, боја портокалова и е произведен како приватен бренд "Чисто" - „Илирија Ведрог“

 • Детергенти за садови, висок квалитет, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, висок квалитет, со алое вера балзам, бело, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, висок квалитет, зелено, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, висок квалитет, жолто, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, висок квалитет, портокалово, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, добар квалитет, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, добар квалитет, црвено, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, добар квалитет, жолто, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, добар квалитет, црвено, бренд, "Блиц"

 • Детергенти за садови, добар квалитет, зелено, бренд, "Блиц"

Детергент за миење на садови Средството за миење на садови е наменето за миење на замастени и нечисти садови, ги раствара маснотиите и им дава сјај на садовите. Го нудиме во 3 различни квалитети: висок квалитет, среден и задоволителен. Се произведува во различни пакувања од 0,5 литри и 1 литар со различни бои и мириси. назад во производи