Течен сапун
 • Течен сапун за раце, бренд „Фреш-Фреш“ - Саваот Греис, Македонија

 • Течен сапун за раце, маслинасто зелен, бренд „Фреш-Фреш“
  Овој производ е во пакување од 1 л со капаче, 0,5 л со капаче и 0,5 л со пумпа, боја маслинасто зелена и е произведен како приватен бренд за Саваот Греис –„Фреш-Фреш“

 • Течен сапун за раце, портокалов, бренд „Фреш-Фреш“
  Овој производ е во пакување од 1 л со капаче, 0,5 л со капаче и 0,5 л со пумпа, боја портокалова и е произведен како приватен бренд за Саваот Греис –„Фреш-Фреш“

 • Течен сапун за раце, виолетов, бренд „Фреш-Фреш“
  Овој производ е во пакување од 1 л со капаче, 0,5 л со капаче и 0,5 л со пумпа, боја виолетова и е произведен како приватен бренд за Саваот Греис –„Фреш-Фреш“

 • Течен сапун за раце, жолт, бренд „Фреш-Фреш“
  Овој производ е во пакување од 1 л со капаче, 0,5 л со капаче и 0,5 л со пумпа, боја жолта и е произведен како приватен бренд за Саваот Греис –„Фреш-Фреш“

 • Течен сапун за раце, светло зелен, бренд „Фреш-Фреш“
  Овој производ е во пакување од 1 л со капаче, 0,5 л со капаче и 0,5 л со пумпа, боја светло зелена и е произведен како приватен бренд за Саваот Греис –„Фреш-Фреш“

 • Течен сапун за раце, бренд "Медли" Хедис маркети, Македонија

 • Течен сапун за раце, бренд "Милд" Алекс Пром, Македонија

Течен сапун Течниот сапун ги мие рацете, ги отстранува нечистотиите и ги прави меки и нежни. Се произведува во пакување од 0,5 литри со пумпа и 1 литар со капаче. Може да биде со различен мирис и боја. Исто така го нудиме со 3 различни квалитети: висок , среден и задоволителен. назад во производи