Производи

Модерната технологија, миксери и кретаивната работа ни даваат можност за креирање на широк асортиман на производи.

Производство на Аеросоли:
 • Освежувач на воздух
 • Политура за мебел
 • Дезодоранси
 • Спреј за полирање на чевли
 • Пена за бричење
 • Спреј за коса
 • Пена за коса
 • Производи за чистење во спреј
 • Други спреј производи
Средства за чистење:
 • Средство за чистење на стакло
 • Средство за чистење подови
 • Универзално средство за чистење
 • Средство за одмастување
 • Средство за чистење купатило
 • Средтсво за чистење кујна
 • WC net за чистење wc школка
 • Абразив крем (абразивно средство за чистење)
Детергенти:
 • Детергент за чистење садови
 • Течен детергент за перење алишта
 • Течен детергент за машинско чистење садови
Омекнувачи за алишта:
 • Омекнувач за алишта (нормал)
 • Омекнувач за алишта (концентрат)
 • Екстра Омекнувач за алишта (со парфм во капсули на база на силокон и адитив за омекнување, нова формула)
Течни сапуни:
 • Течен сапун (нормал)
 • Течен сапун (со балсам за раце)
 • Екстра течен сапун со сребрени јони (додаток на активни сребрени јони за 100% дезинфекција на раце)
 • Антибактериски гел за раце (за суво миење на раце)
Политура:
 • Политура за мебел
 • Политура за подови (ламинат и паркет)
 • Политура за подови (керамика и гранит)
Производи за автомобилска индустрија :
 • Средство за чистење ветробранско стакло
 • Антифриз
 • Авто шампон
Останати производи:
 • Средство за чистење ветробран
 • Средство за перење на автомобили