Produkte

Teknologjia moderne, mikserat dhe puna krijuese na japin mundësi të krijojmë një gamë të gjerë të produkteve.

Mjete për pastrim:
 • Preparat për pastrimin e xhamave
 • Preparat universal për pastrim
 • Preparat për mënjanimin e yndyrërave
 • Preparat për pastrimin e banjës
 • Preparat për pastrimin e kuzhinës
 • WC net për pastrimin e tualetit
 • Krem abrazioni (detergjent abraziv për pastrim)
Detergjentë:
 • Detergjent për larje enësh
 • Detergjent i lëngshëm për larje rrobash
 • Detergjent i lëngshëm për larjen e enëve në makinë
Zbutës rrobash:
 • Zbutës rrobash (normal)
 • Zbutës rrobash (koncentrat)
 • Ekstra Zbutës për rroba (me parfum në kapsula me bazë silikoni dhe aditiv për zbutje, formulë e re)
Sapunë të lëngshëm:
 • Sapun i lëngshëm (normal)
 • Sapun i lëngshëm (me balsam për duart)
 • Sapun i lëngshëm Ekstra me jone argjendi (me shtesë të joneve aktive të argjendit për një dezinfektim 100% të duarve).
 • Xhel antibakterial për duar (për pastrim të thatë të duarve)
Puliturë:
 • Puliturë për mobilje
 • Puliturë për dysheme (laminat dhe parket)
 • Puliturë për dysheme (qeramikë dhe granit)
Produkte të industrisë së automobilave:
 • Pastrues me dritare
 • Аntifriz
 • Shampo automatike
Produkte të tjera:
 • Preparat i lëngshëm për pastrimin e xhamave të automjeteve
 • Preparat i lëngshëm për larjen e automjeteve